Näin WalMartissa: Nainen kaivoi takapuolta – nuoli sen jälkeen sormet!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On olemassa asioita, joiden tekeminen julkisella paikalla herättää takuuvarmaa huomiota negatiivisessa mielessä. Oman rään syöminen tai genitaalien koskettelu ei esimerkiksi välttämättä miellytä tuntemattomia sivustakatsojia. Nyt eräs nainen on innostunut raapimaan peppuaan.

YouTube
YouTube

Tapahtumapaikaksi valikoitui Walmart-supermarket, josta raportoitiin äskettäin muutakin mielenkiintoista. Viimeksi kyseisen ketjun liikkeessä jäi kiinni naisten varpaiden imeskelijämies. Tällä kertaa nainen ei voinut vastustaa kiusausta, vaan tunki kätensä housuihinsa kaupassa asioidessaan.

Eikä siinä vielä kaikki, YouTube-video havainnollistaa, miten sormien matka jatkui pepun kaivamisen jälkeen kohti suuta. Asiakas päätyi nimittäin nuolaisemaan takapuolessa uitettua kättään. Tätä ei haluaisi nähdä ihan joka päivä kauppareissulla.