Odottamaton talentti! Intiaaniräppäri valittiin viikon artistiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikan alkuperäisväestöllä on monia taitoja, joita länsimaailma ajoittain ylenkatsoo. Yhdysvalloissa kulttuurit kuitenkin sekoittuvat toisiinsa, ja tuloksena on yleensä jotain uutta ja hienoa. Nyt MTV-kanavan viikon artistiksi on valittu intiaaniräppäri Supaman.

YouTube
YouTube

Sulkapäähineisen hiphop-tulokkaan esitys nähdään YouTube-videolla. Hänen Prayer Loop Song -kappaleensa onnistuu vangitsemaan katsojan huomion. Esityksessä käytetään perinteisiä intiaanisoittimia, ja kyseinen lahjakkuus on myös erinomainen beatboxaaja.

Montanalainen Christian Parrish Takes The Gun -nimelläkin tunnettu Supaman onnistuu viemään esiintymisellään kansansa viestiä eteenpäin. Mies kertoi taannoin haastattelussaan, että Amerikan alkuperäisväestön on helppo myötäelää hip hop -musiikin ghettotarinoiden ja köyhyydestä kertovia lyriikoita, sillä hekin ovat kokeneet vastaavaa reservaateissa asuessaan.