10 merkkiä, joista tiedät äitisi olevan bestiksesi

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut meistä tulevat tavallista paremmin toimeen emojensa kanssa. Äitisuhde on asia, joka määrittää henkilön identiteettiä ja onnellisuutta kenties läpi elämän. Verkkovideon perusteella tiedät, onko omasi kunnossa.

YouTube
YouTube

Video esittelee kymmenen vihjettä siitä, että äitisi on paras ystäväsi. Jos pystyt pitämään rakkaan synnyttäjäsi kanssa aikuisempana hauskaa vaivattomasti, olette hyviä ystäviä. Juoruilette yhdessä ja ette tarvitse paljon omaa tilaa.

Jaatte yhdessä syntiset nautintonne ja mässäilette esimerkiksi herkkuja kimpassa. Kommunikoitte keskenänne ilman sanoja tai täydennätte toistenne lauseita. Olette todella rehellisiä toisillenne, vaikka se loukkaisi toista. Yleensä ette loukkaannu vähästä toisillenne.