Cameron Diaz paljasti: ”Seksuaalisesti viehättynyt samasta sukupuolesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinisilmäinen näyttelijäkaunotar Camerin Diaz sanoi äskettäin, että ikääntyminen ottaa päähän, koska ihmisten tulisi hänen mielestä nauttia matkasta, eikä pelkästään määränpäästä. Naisen kainalossa on viihtynyt joukko tunnettuja miehiä, mutta nyt hän paljastaa naisiin liittyvän salaisuutensa.

– Naiset ovat mielestäni kauniita – todella kauniita. Uskon, että jokainen nainen on seksuaalisesti viehättynyt samasta sukupuolesta edes kerran elämässään. Mielestäni on luonnollista tuntea yhteyttä naisena naisia kohtaa ja samalla ylistää heidän kauneuttaan, Cameron jutteli Glamour-lehden haastattelussa.

Nainen kertoi myös kiinnostuneensa etenkin brittiläisistä miehistä heidän huumorintajunsa ansiosta. Suurin miehiin liittyvä inhokki on kuitenkin liiallisen partaveden käyttäminen ja välinpitämätön käytös. Älykkyys on sen sijaan hänen mielestään seksikästä.

41-vuotias Cameron Diaz valittiin viime vuonna Hollywoodin parhaiten palkatuksi näyttelijäksi. Häneltä tullaan tänä vuonna näkemään useita elokuvia, kuten The Other Woman, Annie ja Basic Math. Diaz on seurustellut aiemmin muun muassa Vincent D’Onofrion, Matt Dillonin, Jared Leton, Justin Timberlaken ja Alex Rodriguezin kanssa. Tällä hetkellä hän on onnellinen sinkku.