Chloe Simsin etumus vein huomion avajaisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman tähdet ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon ja yksi heistä on Chloe Sims.

Viime aikoina Chloe on nähty vähemmän mairittelevissa kuvissa homssuisena ja kaukana glamourista. Nyt hän on kuitenkin näyttäytynyt Lontoon Kings Roadilla näyttävässä asussa, jonka etumus varasti huomion.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.