Punaniska sikaili liikenteessä – sitten karma puuttui peliin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liikenteen seassa raivoavat kuljettajat ovat vaarallisia, sillä aggressiivinen käytös saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa holtittomiin ajoratkaisuihin. Tällöin ratissa öykkäröivästä kuskista tulee itse ongelmien aiheuttaja ja pahimmassa tapauksessa muut joutuvat kärsimään hänen malttinsa menetyksestä.

YouTube
YouTube

Yleensä voimme luottaa kuitenkin karman lakiin, jossa paha saa palkkansa. Nyt näemme loistavan videoesimerkin tapauksesta, kun tiellä toisen auton perässä ajaa jokseenkin inhottava kuljettaja. Videon kuvannut näyttää, että ajaa tiellä täysin rajoituksen vaatimaa nopeutta, ei siis liian hiljaa tai liian nopeasti. Silti autollaan törttöilevä maailmanomistaja katsoo parhaakseen lähteä ohittamaan.

Kun ilkimys pääsee vierelle keskisormeaan komeasti näyttäen, joutuu hän nopeasti kohtalon ivan korjaamaksi ja mieheltä lähtee ajoneuvon hallinta käsistä. Surkean kuskin ajoneuvo heittelehtii maantiellä vastaantulevien kaistalle ja päätyy lopulta pientareelle. Kuvaaja nauraa makeasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.