Family Guy kätkee peniksen jokaiseen jaksoon – löydätkö sinä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Animaatiosarja Family Guy tunnetaan varsinkin roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Nyt eräs redditor väittää, että sarjan jokaiseen jaksoon olisi piilotettu penis. Asia kuulostaa mahdottomalta, mutta kuva todistaa sen mahdolliseksi.

Family Guy
Family Guy

Shadow8P-nimimerkki julkaisi Redditissä kuvan, jonka perusteella hän väittää Family Guyn kätkevät sarjansa jokaiseen jaksoon peniksen. Hänen mukaansa perheen Lois-äidin pää on kampauksineen kuin terska. Jos ei muuta, niin redditorin huomion ansiosta ei kukaan pysty enää jatkossa katsomaan sarjaa kuin ennen.

Family Guyn luonut Seth MacFarlane tunnetaan myös American Dad ja The Cleveland Show -sarjoista sekä taannoin ensi-iltansa saaneesta Ted -elokuvasta. Yksi Family Guyn keskeisimmistä hahmoista kuoli sarjassa ja tapaus aiheutti uskomattoman reaktion faneissa. Sittemmin kuoleman ymmärrettiin olleen vain julkisuustemppu katsojalukujen kasvattamiseksi.