Hervottomia mokia suorissa lähetyksissä – päivän naurupommi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisiä naurattaa kaiketi eniten, jos vaikutusvaltainen henkilö tai televisiosta tuttu kasvo epäonnistuu jotenkin hauskasti tekemisissään. Suomessa on saatu hymähdellä huvittuneesti muun muassa iltauutisten loppukevennysten yhteydessä, jolloin sanailu on vahingossa muuttunut pikkutuhmaksi nokitteluksi.

YouTube
YouTube

Esittelemme kerran kuukaudessa koottuja uutismokia rapakon takaa ja toisinaan reporttereiden tekemät kömmähdykset ovat niin hulvattomia, että niille saa nauraa vedet silmissä. Niin käy myös tällä kertaa, kun yhdelle videolle on koostettu maaliskuun parhaimmat televisiomokailut. Jo ensimmäinen uutiskohtaus naurattaa toden teolla.

Reaaliaikaisesti uutistapahtumista raportoivat reportterit joutuvat yleensä hankaliin paikkoihin ja tilanteisiin, kun taustalla olevat ihmiset tekevät kaikkensa televisioon päästäkseen. Myös luontoäiti ja omituiset sattumat tuovat lisänautintoa vastaanottimien ääressä hekotteleville televisionkatsojille.