Unelmaduuni luvassa: Narkkaripormestarin perässä kävelevä tuubansoittaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Narkkaripormestarin tarina alkoi vuosi sitten, kun Toronton pormestari Rob Fordin väitettiin tavanneen muita poliitikkoja kokaiinin vaikutuksen alaisena. Sittemmin julkisuuteen pääsi video, jolla mies poltti crack-piippua.

YouTube
YouTube

Rob Fordin ympärillä oleva mediamyllytys yltyy aika ajoin uusien paljastusten myötä. Nyt tuntematon henkilö etsii Craigslistillä narkkaripormestarille omaa tuuban soittajaa. Instrumentin taitajan on seurattava Rob Fordia yhden päivän ajan. Ilmoituksen jättäjä on saanut ideansa Family Guyn jaksosta, jossa Stewie seuraa tukevaa miestä soittimensa kanssa. Soittaja saa kahdeksan tunnin keikastaan 125 dollaria.

Rob Fordin potti räjähti toukokuussa 2013, kun Gawker-nettijulkaisu sai käsiinsä videotallenteen, jossa Ford polttaa crack-piippua. Oletetusti pormestari pyrki kieltämään väitteet jyrkästi. Poliisi oli saanut saman videon käsiinsä jo muutamaa viikkoa aiemmin ja ryhtyi tutkimaan sitä. Nyt oikeusasiakirjoista on paljastunut, että samalta huumevideon lähteenä pidetyltä tietokoneelta on löytynyt kuvia tuliaseista ja muita videoita Rob Fordista. Mies myönsi myöhemmin käyttäneensä huumeita.

http://elitedaily.com/humor/craiglist-ad-seeks-tuba-player-to-follow-rob-ford-as-he-walks-around-city-hall/