Penisjäätelö ihmetyttää Ruotsissa – valmistaja kiistää yhteyden

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsille markkinoitujen tuotteiden kanssa yritysten tulisi olla erityisen tarkkoja. Joskus tuotteisiin sattuu kuitenkin syystä tai toisesta pääsemään virhekappaleita, joista nousee keskustelua. Ruotsissa GB Glace -jäätelöfirma on lanseerannut nyt uuden jäätelön, joka näyttää aivan penikseltä.

One of Swedens largest icecream-company have just released a new popsicle.

Expressen-lehden artikkelin mukaan yritys ei itse myönnä yhdennäköisyyden syntyneen tarkoituksella. X-pop -jäätelöä kuvaillaan leikkisäksi jäätelöksi, joka on muotoiltu raketin muotoon. Jäätelöpuikon pää sulaa mukavasti syöjänsä suussa, kun sitä maistelee.

GB Glace on saanut Facebookissa vastaansa kommenttimyrskyn, kun kuluttajat ovat viime päivien aikana nimenneet makuherkun penisjäätelöksi. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Onko tässä sinun mielestäsi penisjäätelö?