Nick Cannon paljasti kenet julkkisnaiset on kaatanut sänkyynsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lindsay Lohan kohautti äskettäin julkkismaailmaa julkaisemalla usean nimen listan, jossa lueteltiin näyttelijättären kuuluisia seksikumppaneita. Nyt popdiiva Mariah Careyn aviomies Nick Cannon on tehnyt samanlaisen tempauksen. Listalla on muitakin muhkeamuotoisia naisia kuin miehen oma mielitietty.

Big Boyn haastateltavana piipahtanut räppäri-näyttelijä kertoi harrastaneensa seksiä vaimonsa Mariah Careyn lisäksi Christina Millanin, Selita Ebanksin ja Kim Kardashianin kanssa. 14-vuotiaana poikuutensa menettänyt mies samalla paljasti, että harrasti Mariah Careyn kanssa seksiä ensimmäisen kerran heidän hääyönään – uskokoon ken tahtoo.

Nick Cannonin White People Party Music -albumi tulee kauppoihin huhtikuun alussa, ja Cannon halusi juhlista tätä lisäämällä äskettäin Instagram-blogiinsa koomisen kuvan, jossa oli maskeerannut kasvoistaan valkoiset. Fanit raivostuivat asian takia ja syyttivät häntä rasistiksi.