Selviätkö tämän videon loppuun haukottelematta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Haukottelu on siitä hauska ilmiö, että se voi tarttua jos esimerkiksi näkee ystävän haukottelevan vieressa. Myös pelkkä haukottelun ajatteleminen käynnistää leuan lihasten ja aktivoi hapenottokyvyn toimintaan. Luonnossa kävellessä voi raikkaalla ilmalla haukotuttaa pelkästään siksi, että elimistö saisi täytettyä happivajeensa.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä Buzzfeedin julkaisemalla YouTube-videolla testataan katsojan vahvuutta. Pystytkö olemaan haukottelematta koko videon alusta loppuun asti? Videolla näytetään haukottelevia eläimiä, joiden raukeat eleet saavat unelmoimaan suun avaamisesta.

Joskus on sallittua hieman ottaa happea suun kautta – sitä mieltä näyttävät olevan koira, leijona ja koala. Voi olla äärimmäisen haastavaa pysyä haukottelematta videon loppuun asti. Miten pärjäsit?