Sinullako rankka viikko? Tällä varastotyöntekijällä oli surkeampi – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viikon loppupuolella saattaa joskus tuntua siltä, että olisi aika vihdoinkin päästä muutaman vapaapäivän viettoon. Joskus tuntuu, että elämässä ei voisi mennä mikään enempää pieleen kuin on kuluneella viikolla mennyt. Nyt näemme lohduttavan videon tilanteeseen.

YouTube
YouTube

Videolla on trukkikuski, joka kurvailee lastaamaan rekkaa. Hänellä on nostettavana kolme isoa nesteellä täytettyä laatikkoa. Loput arvaattekin varmasti itse, jos kerrotaan, että tämä lastaus ei mene aivan nappiin. Märkä kuski juoksee pää rinnuksissa pois paikalta.

Video muistuttaa hieman äskettäin esiteltyä videota, jolla traktorikuski kääntyi liian kovaa kurvista ja sen seurauksena hänen perävaununsa irtosi. Sen jälkeen alkoi tapahtumasarja, johon liittyi kuljettajan kaatuaminen, perävaunun ja traktorin törmääminen sekä romuttuneita autoja. Meneekö sinulla vielä huonommin?