2-vuotiaan pikkutytön ja hevosen ystävyys – valtava kokoero

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläimillä tiedetään olevan terapeuttista voimaa esimerkiksi pitkäaikaissairaiden hoitamisessa. Karvaiset terapeutit viihdyttävät, kuuntelevat ja tukevat potilaita. Esittelemme nyt kaksivuotiaan Emman ja hänen parhaimman kaverinsa.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään iloisesti Cinnamon-mustangia taluttava reipas kaksivuotias tyttö. Pieni tallustelija ei pelkää ystävällismielistä eläintä, vaikka se on tyttöä huomattavasti suurempi. Video on kuvattu Coloradon Guffeyssa, jossa on syövästä toipuville lapsille tarkoitettu Nighthawk Ranch. Maatilalla voi viettää aikaansa eläinten ja puuhastelujen parissa ja videon on kuvannut Emman isä.

Kerroimme taannoin vanhustenkoteja kiertävästä alpakkakaksikosta, joka viihdytti asiakkaitaan muun muassa sillä, että vanhukset saivat katsella kaksikon touhuja sekä silitellä, suukotella ja leikkiä niiden kanssa. Eläinterapiaa tarjoavat ystävät ovat loistava esimerkki siitä, kuinka sairaille ihmisille on tärkeää tarjota elävää hoitoa pelkän lääkityksen lisäämisen sijaan.