DJ ei soittanut toivemusiikkia – nainen hakkasi ja tuhosi laitteet

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ on discojen ja yökerhojen ylivoimaisesti tärkein työntekijä, sillä hän vastaa ihmisten tunnelmasta. Monet pitävät tiskijukkaa työntekijänä, vaikka todellisuudessa hän on artisti. Hyvä DJ onnistuu tekemään illasta ikimuistoisen ja huono DJ voi pilata koko illan.

Yhdysvalloissa eräs ravintola-asiakas ei ollut kovin tyytyväinen tiskijukan soittamaan musiikkiin, eikä piilotellut mielipidettään. Hän nimittäin suivaantui toden teolla huonoon musiikkiin ja sai lopulta raivokohtauksen, WKOW.com uutisoi.

Ystävänsä synttäreitä ravintolassa juhlimassa ollut nainen tuhosi soittolaitteiston, eli tietokoneen kuulokkeet ja mikrofonin, ja kaiken lisäksi löi tiskijukkaa useita kertoja nyrkeillä. Lopuksi hän heitti vielä tuoppeja kohti tiskijukkaa. DJ olisi voinut pelastaa tilanteen soittamalla Destiny’s Childin hittikappaleen, mutta se ei sopinut illan musiikkilinjaan.