Uutuuskeksintö koiraperheisiin – nyt lelut pysyvät järjestyksessä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimellä saattaa olla yhtä paljon leluja kuin pienillä lapsilla ja toisinaan ne kuljettelevat nalleja ja vinkuleikkikalujaan pitkin asuntoa. Ihminen joutuu sitten kävelemään karvaturrinsa perässä ja keräämään lelut siististi laatikkoon. Nyt tähän on ratkaisu.

Vimeo
Vimeo

Kickstarteriin on julkaistu rahoitusta keräävä The Tidy Dog -kampanja, jossa markkinoille tahdotaan tuoda uudenlainen lelukoppa. Laatikko nimittäin palkitsee koiran joka kerta namupaloilla tai kuivamuonalla, kun koira panee lelun takaisin boksiin.

Lelulaatikon saa tarpeen vaatiessa myös pois päältä, ettei hauveli ala jekuttamaan herkkumasiinaa – koiran nimittäin oppivat tällaiset metkut yleensä nopeasti. Moni perheenäiti toivoisi samankaltaista ratkaisua lastenhuoneeseen, tosin palkintona voisi olla vaikkapa miniporkkanoita tai muita terveellisiä pikkuherkkuja.