Dan Owen on seuraava supertähti? Lauluääni saa naisten jalat veteliksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaiselle musiikkigenrelle löytyy omat voittamattomat osaajansa, joilla on esimerkiksi kyky suoltaa upeita räppilyriikoita tai he sattuvat omaamaan täydellisen, omaan tyylilajiinsa sopivan lauluäänen. Nyt YouTube-videolla esittäytyy bluesia soittava Dan Owen.

YouTube
YouTube

Shrewsburysta, Shropshiresta kotoisin oleva brittinuorukainen näyttää taitojaan laulamalla Little Red Rooster -kappaleen. Owenin taidot ovat hämmästyttävät, ja eniten ihmetyttää hänen uskomaton lauluäänensä, joka on täynnä raspia ja pinnan alla kytevää tunnetta.

YouTube-palvelun käyttäjät ovat verranneet Willie Dixonin kappaletta esittävää Dania Tom Waitsiin. Erään kommentoijan mukaan näyttääkin siltä, että vanha missisippiläinen blues-mies inkarnoitui nuoreen englantilaiseen kundiin. Tällä soittajapojalla lienee edessään levytyssopimus ja loistava tulevaisuus – jos tämän esityksen perusteella voi mitään ennustaa.