Tämän julkkisnaisen Harry Styles haluaisi kellistää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosion saavuttaneen One Direction -yhtyeen kultapoju Harry Styles on tunnettu naistenmies. Hänen kuuluisien tyttöystävien kirjo on huikea, kun joukossa seisovat muun muassa Cara Delevingne, Caroline Flack, Taylor Swift ja Kardashianien klaaniin kuuluva Kendall Jenner.

Hollywood Gossip -lehti kuitenkin tietää, että ainoastaan yksi nainen maailmassa on tarpeeksi ihana valoittamaan Harry Stylesin sydämen kokonaan. Hän on poplaulaja Rihanna.

– Harry tahtoisi todella paljon Rihannan kanssa yhteen. Hän ajattelee naista jatkuvasti, vaikka he eivät tunne toisiaan. Kuka tietää, mitä tulevaisuudessa voi vielä tapahtua heidän välillään, Harryn lähipiiristä kuiskitaan.

20-vuotias Harry Styles nähtiin hiljattain läheisissä tunnelmissa 35-vuotiaan laulaja Alison Mosshartin kanssa Lontoossa The Box -klubilla. Pari oli vaihtanut kiihkeitä hetkiä ja olivat olleet silminnähden humalassa. 26-vuotias Rihanna sen sijaan on viihtynyt viime aikoina ex-rakkaansa Draken kainalossa ja kyyhkyläiset kiersivät äskettäin Eurooppaa yhdessä.

Harry Stylesin tiedetään tuntevan mieltymystä itseään roimasti vanhempiin naisiin. Hän seurusteli muutama vuosi sitten 32-vuotiaan Caroline Flackin kanssa ja myöhemmin niin ikään 32-vuotiaan radiopersoona Lucy Horobin kanssa. Harry seurusteli ennen Alison Mosshartia 18-vuotiaan Kendall Jennerin kanssa kolme kuukautta.