Hellyttävät kissat hokevat: ”Ei, ei, ei, ei, ei, ei….”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat voivat mouruta, maukua tai sähistä ja murista. Sen lisäksi kissoilla on kyky pitää ulisevaa ääntä, joka muistuttaa ennemmin avaruuskieltä kuin tavallisesta lemmikkieläimestä lähtevää ääntelyä. Etenkin peloissaan oleva kissa kuulostaa perin kummalliselta.

YouTube
YouTube

Nyt verkkoon on ladattu video, jossa on voivottelevia mirrejä. Osa videoista on nähty aiemmin myös Starassa, mutta ei koosteena. Kaikista videon kissoista huomaa, että ne ovat todella peloissaan tai kokevat olonsa uhatuksi. Niiden ruumiinkieli on puolustautuva, mutta hauskan asiasta tekee se, että jokainen katti sanoo ikään kuin: ”No no no no”, eli ei-sanan englanniksi monta kertaa peräkkäin.

Kissanomistajat tietävät, että jos lemmikkieläin käyttäytyy videon esittämällä tavalla, on eläimen annettava rauhoittua. Kissat saattavat mongertaa sylki suupielistä räiskyen etenkin toisen kissan kohdatessaan. Myös koirat voivat joskus kuulostaa pelottavan paljon ihmiseltä ulinallaan ja haukuillaan.