Nainen haluaa näyttää Jennifer Lawrencelta – leikellyt itseään 25 000 dollarilla

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Ulkoisen kauneutensa ja näyttelijäntaitojensa lisäksi maanläheisestä asenteestaan tunnettu neitokainen niittää valtavaa suosiota. Hänellä on sekä mies- että naispuolisia faneja.

Teksasilainen Kitty on niin ihastunut Jennifer Lawrencen ulkonäköön, että nainen on käyttänyt 25.000 dollaria kauneusleikkauksiin näyttääkseen esikuvaltaan. Kolmekymppinen nainen on käynyt kuudessa suuressa kauneusleikkauksessa. Syyksi fani kertoo oman hyvinvoinnin.

Nainen nimittäin tuntee näyttävänsä seksikkäämmältä Jennifer Lawrencen näköisenä ja lisäksi se kohottaa hänen itsetuntoaan. Hän pitää uutta ulkonäköään sijoituksena.

– Arvostan Jennifer Lawrencen hauskaa persoonallisuutta. Hänen vartalonsa on uskomaton, Kitty kertoi ABC Newsille.

Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.