Arkiston aarre julkaistiin: Sting ja Iron Man -tähti yhdessä lavalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin parhaiten palkatuksi näyttelijäksi viime vuonna julistettu näyttelijä Robert Downey Jr. on varakas mies 75.000.000 dollarin vuosituloillaan. Mies suunnitteli äskettäin nostavansa kollegoidensa Jodie Fosterin ja Mel Gibsonin kulahtaneita tähtiuria ottamalla heidät mukaan Marvel-supersankarielokuviinsa.

YouTube
YouTube

Robert Downey Jr. omaa myös seksikkään käheän lauluäänen, jota hän esitteli pari vuotta sitten hyppäämällä lavalle muusikkolegenda Stingin kanssa tämän 60-vuotissyntymäpäivillä. Video on nyt levinnyt verkossa muisteluhengessä. Miehet esittivät The Policen hitin Driven to Tears. Oman The Futurist -albumin aikoinaan julkaisseella näyttelijällä on upea lauluääni.

Jo 1980-luvulla elokuvissa näytellyt komistus Robert Downey Jr. kärsi aikonaan päihdeongelmasta, joka vei miehen syöksykierteeseen ja suisti hänet Hollywoodin A-listan rooleista. Sittemmin raitistunut mies pääsi takaisin pinnalle Iron Man -elokuvilla ja kuuluu nyt menestyneimpiin tähtiin. Hän on tuttu muun muassa elokuvista Laskettu aika, Sherlock Holmes, Tropic Thunder ja Zodiac.