Teinipojan tilille vahingossa 31 000 dollaria – sitten alkoi tuhlaaminen

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tapauksia, joissa yksityishenkilön tilille on yllättäen ilmestynyt odottamaton ja virheellinen suoritus. Joskus vastaanottaja ilmoittaa virheestä pankille, mutta jotkut ottavat taas tilaisuudesta vaarin, kuten amerikkalainen teinipoika.

Georgian osavaltiossa eräs 18-vuotias teinipoika sai yllättäen tililleen 31.000 dollaria, kun pankkivirkailija teki näppäilyvirheen. Pojan nimi oli sama kuin rahojen oikean vastaanottajan, joten virhettä ei heti huomattu. Poika sen sijaan päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen.

Athens Banner-Herald -lehden mukaan poika nosti heti 20.000 dollaria ja tuhlasi loput rahoista luottokortillaan kymmenessä päivässä. Lopulta pankki huomasi kuitenkin virheen ja vaati poikaa palauttamaan rahat. Poika väitti saaneensa rahat isoäitinsä perintönä, joten poliisi jouduttiin kutsumaan avuksi. Osa rahoista on kuitenkin palauttamatta, koska poika ehti tuhlata ne.