Viisi vaimoa ja 24 lasta – tällaista on perheenisän elämä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moniavioisuus on avioliitto, jossa yleensä miehellä on useita puolisoita samanaikaisesti. Kerroimme taannoin uudesta TLC-kanavan realitysarjasta nimeltään My Five Wifes, jossa kerrotaan Pohjois-Utahissa asuvan Williamsin perheen elämästä. Perheen Brady-isällä on viisi vaimoa ja 24 lasta.

YouTube
YouTube

Toisin sanoen perheessä on yhteensä 30 suuta ruokittavana. Brady kertookin, että hänen elämänsä on hyvin hektistä, sillä perheen hyvinvoinnin lisäksi hän vastaa oman rakennusalan yrityksen pyörittämisestä. Rahaa on tultava, koska perheen ruokakustannukset maksavat kuukaudessa 4.000 dollaria, eli noin 2.900 euroa.

Mikäli tämä ei vielä ällistytä tarpeeksi kerrottakoon, että suurperheen kuningas suorittaa kaiken lisäksi filosofian opiskeluita ja hänen tarkoituksenaan on valmistua ensi vuonna. Brady ja Paulie-vaimo ovat olleet naimisissa 21 vuotta, Rhondan kanssa liitto on kestänyt 14 vuotta, Robynin kanssa hän on ollut aviopari 20 vuoden ajan, 19 vuotta Rosemaryn kanssa ja Nonien kanssa 15 vuotta. Toisin sanoen moniavioisuus ei ole uusi asia Williamseille.