Huppista! Lasten puuhastelut eivät menneet ihan putkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että tekevälle sattuu ja lapset edustavat ehkäpä parhaiten sananlaskua. Verkkoon on julkaistu useita mokailuja koostavia videoita, mutta nyt näemme joukon pikkulasten suorittamia törttöilyjä. Osassa tapauksista saattaa jopa hieman sattua, mutta lapset eivät tunnetusti loukkaa itseään kovin helposti.

YouTube
YouTube

Perinteisesti lapsille sattuu ja tapahtuu, koska he eivät osaa vielä varoa tarpeeksi ja heidän koordinaatiokykynsä ei ole kehittynyt huippuunsa. Videokoosteella nähdään kaatuilevia, putoavia ja törmäileviä tenavia. Huvittava video vetää myös lapsiaan kuvanneiden vanhempien suut nauruun, vaikka toisinaan kömmähdys päättyykin itkuun.

Videon parasta antia ovat ehkäpä taaperoiden suorittamat mokailut, kun yksi kaatuu nenälleen muovimopollaan, toinen kompastuu lätäkköön ja kolmas upottaa päänsä kakkuun. Suloisin on kuitenkin videon viimeinen kompastelija, joka on pukeutunut vaaleanpunaiseen toppahaalariin.