Lindsay Lohan taas jyrkässä syöksyssä – vararikko ja päihdekierre?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaimman näköisten punapäiden joukkoon monesti äänestetty näyttelijätär Lindsay Lohan vietti viime vuonna pitkästä aikaa selviä päiviä vieroitushoidon turvin. Naisen paluuta suosikkinäyttelijäksi kuvataan realitysarjaksi televisioon. Raittiudesta huolimatta naisen elämä tuntuu olevan yhtä suossa tarpomista.

Nyt on paljastettu, että Lindsay Lohan painii kaiken lisäksi taloudellisissa vaikeuksissa. Tähden luottokortti hylättiin kesken ostosreissun New Yorkissa. Nainen oli maksamassa 300 dollarin ostoksia, mutta joutui huomaamaan, että hänen korttinsa ei mennyt läpi maksutapahtumassa. Lopulta Lindsayn ystävä maksoi ostokset.

Äskettäin Lindsay Lohanin uutisoitiin irtisanonneen ansioikkaan assistenttinsa Matt Harrellin palkanmaksuvaikeuksien johdosta. Lindsayn on myös pelätty retkahtaneen uudelleen päihteisiin, sillä hän rakastaa hauskanpitoa ja yöelämää. Hän on kuvaillut tuntemuksiaan pelottaviksi, sillä mielihalut ovat ottaneet melkein vallan. Rahattomuuden keskellä moni julkkis on turvautunut pulloon.

Lindsay Lohanin läpimurto oli Disneyn vuoden 1998 hittikomediassa Ansa vanhemmille, jossa hän teki roolin kaksosina. Lapsitähdestä kasvoi nopeasti teinielokuvien kuningatar, ja hänet muistetaan muun muassa Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset ja Mean Girls -elokuvista. Lohan on myös julkaissut kaksi popalbumia Speak ja A Little More Personal.