Lucy Mecklenburghin bikinivartalo ei jäänyt huomaamatta Dubaissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen on muun muassa perustanut oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin.

Splash
Splash

22-vuotias kaunotar on ehtinyt viime aikoina myös matkustamaan runsaasti. Nyt Lucy Mecklenburgh on kuvattu esittelemässä näyttävää vartaloaan Dubaissa. Auringosta nauttineella tähdellä oli yllään valkoiset bikinit.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash