Sirkuselefanttien mykistävä tarina – tapasivat toisensa 20 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten rakkaustarinoita ja odottamattomia kohtaamisia on riittämiin, mutta eläinmaailmassa sellaiset ovat hieman harvinaisempia. Elefantteja käytettiin vuosikymmenten ajan sirkuksissa viihdyttämässä ihmisiä, ja monet niistä joutuivat elämään vankeudessa todella surkeissa oloissa.

YouTube
YouTube

Pari vuotta sitten kaksi sirkuselefanttia sai kuitenkin odottamattoman käänteen elämälleen, kun ne päätettiin sijoittaa viettämään eläkepäiviään samaan elefanttien luonnonpuistoon. Videolla nähdään miten Shirley-elefantti saapuu puistoon, jossa hän tapaa hyvin pian odottamattoman lajitoverinsa.

Samassa puistossa asui nimittäin jo ennestään Jenny-elefantti, jonka kanssa Shirley asui sirkuksessa yli 20 vuotta aiemmin. Tuolloin vanhempi Shirley toimi Jennyn sijaisemona. Norsun muisti tuli jälleen todistettua, sillä molemmat muistivat toisensa, ja elefantit olivat saman tien erottamattomat. Arkistovideo on nyt noussut jälleen otsikoihin, kun amerikkalaiset viihdemediat julkaisivat sen verkkosivuillaan.