Varsinainen onnenkalu – pieni penis tuottaa onnea?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kautta historian ihmiset ovat luottaneet erilaisiin onnea tuottaviin esineisiin, kuten jäniksenkäpäliin, neliapiloihin, ensilantteihin tai taikuutta tavoitteleviin talismaaneihin ja amuletteihin.

bringyourdicktothetable01042014

Nyt markkinoille on tulossa kaiketi kummallisin onnea tuottava esine, joka on tarkoitettu vain naisille. Bring Your Dick to the Table on Holly Wilsonin luoma esinesarja, joka on tarkoitettu vahvistamaan naisia.

Esineet ovat minikokoisia ja 3,8 senttimetriä pitkiä peniksiä, jotka on valmistettu jostakin jalometallista. Esineen avulla jokainen nainen voi omistaa oman peniksen, eivätkä he enää jää miesvoittoisen maailman jalkoihin. Projekti hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-ohjelman avulla.

– Saatat tarvita joskus pientä rohkaisua ja kädessäsi pitelemäsi penis muistuttaa sinua tasavertaisuudesta. Olet sen arvoinen. Sinua tulee kohdella reilusti kaikessa mitä teet, Holly kiteyttää onnenkalun idean.