Vuoden selfie! Norsu iski samalla kun Kim kuvasi itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian ja Kanye West nähtiin äskettäin Vogue-lehden uuden numeron kannessa häätunnelmissa. Kuva sai aikaan jonkin runsaasti vitsailua, ja siitä tehtiin lukuisia parodiaversioita. Eilen Kimille kävi köpelösti ollessaan Thaimaassa kuvauksissa yhdessä norsun kanssa.

Splash
Splash

Kim yritti ottaa selfietä, jossa hän olisi poseerannut yhdessä norsun kanssa. Eläin oli kuitenkin utelias ja halusi tehdä lähempää tuttavuutta, jolloin julkkistähti kauhistui ja säntäsi pakoon kesken selfie-kuvan ottamisen.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ehkä Yhdysvaltojen rakastetuin ja vihatuin julkkispari. Molemmat tiedetään itsekeskeisinä persoonina, joista tosin räppäri on selkeämmin narsisti, kun taas Kardashian seuraa mielellään vahvemman persoonan ohjausta. Molemmat ovat onnistuneet keräämään omilla tahoillaan suuren omaisuuden, ja heidän yhdistymisensä avioliittoon tekee parista viihdemaailman suuren voimaparin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash