Pappi narahti rattijuopumuksesta – jäi myös kiinni huumeista ja aseista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Papeilta odotetaan yleisesti esimerkillistä ja lainmukaista käyttäytymistä. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu. Yhdysvalloista kantautuu tuore uutinen papista, joka oli päättänyt pistää ranttaliksi oikein olan takaa.

Alaskalaiset viranomaiset pysäyttivät ylinopeutta ajaneen auton, jonka kuski oli selkeästi vaaraksi muulle liikenteelle. Auton ajaja paljastui Fairbanksissa asuvaksi katoliseksi papiksi. Isä Thomson oli pysäytettäessä huomattavassa humalatilassa.

Rattijuopumus ei ollut kuitenkaan 52-vuotiaan hengenmiehen ainoa rike. Miehellä oli autossaan magnum-käsiase ja takataskuun piilotettu pistooli. Lisäksi miehen päällä olleen hupparin taskusta löytyi pieni pusillinen kannabista.

Sean P. Thomson pidätettiin rattijuopumuksesta, huumeiden hallussapidosta, käsiaseen kantamisesta päihtyneenä ja siitä, ettei hän kertonut viranomaiselle kantavansa asetta. New York Daily News -lehden mukaan pappi on parhaillaan virkavapaalla tapahtumien seurauksesta.