Kate Upton bikineissä elokuvaroolissaan – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

21-vuotias Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin mallikaunottariin, ja hänet halutaan mainoksiin, elokuviin ja lehtien kansikuviin. Nykyisin sinkkuelämää viettävä tähti avasi äskettäin oman Instagram-tilin ja sai vuorokaudessa yli 100.000 seuraajaa.

YouTube
YouTube

Kate Upton tullaan tänä keväänä näkemään myös ensimmäisessä todellisessa elokuvaroolissaan. The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin esittämä nainen saa tietää poikaystävänsä olevan naimisissa, ja liittoutuu tämän Leslie Mannin esittämän vaimon kanssa kostaakseen miehelle. Kate Upton esittää miehen kolmatta rakastajatarta.

Tuoreessa videopätkässä pääsemme kurkistamaan The Other Woman -elokuvan kohtaukseen, jossa Cameron Diazin ja Leslie Mannin hahmot vakoilevat Kate Uptonin esittämää kaunotarta rannalla. Kate nähdään kohtauksessa valkoisissa bikineissä, joten video tarjoilee silmänruokaa myös elokuvasta muuten kiinnostumattomille.

Kate Upton on vasta 21-vuotias mallikaunotar, mutta hän on jo esiintynyt lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.