Törkeät yritysnimet ihmetyttävät – käyttäisitkö näiden palveluja?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yrityksen nimi on yleensä ensimmäinen asia, mitä asiakkaalle jää mieleen, ja se voi parhaimmillaan ilmentää yhtiön tuotetta nerokkaalla tavalla. Suomessa on taannoin naureskeltu joillekin yritysten hullunkurisille nimille, joita ei välttämättä ole ajateltu ihan loppuun saakka.

goldenshoverrestaurant02042014

Olemme useita kertoja raportoineet amerikkalaisyritysten hassuista nimistä, ja nyt on taas aika ottaa pieni katsaus kaksimielisiin nimiin. Ensimmäisenä listalle pääsee www.penisland.net-osoitteessa verkkosivujaan ylläpitävä kynäalan yritys Pen Island Pens. Toiseksi nousee pesula nimeltään Beaver Cleaners, eli majavan putsaajat. Majava on arkikielessä käytetty nimitys karvaiselle naisten sukupuolielimelle. Katso lista kuvineen tästä.

Seuraavana listalla komeilevat PMS Firearms – aseliike ja Chewing Balls – karkkikauppa. Mukaan ovat päässeet myös uskonnollinen keskus nimeltään Glory Hole Center ja motelli nimeltään Tillicum. Motellin nimi kuulostaa kuin se olisi Till I Cum. Kävisitkö myöskään ravintolassa, jonka nimi on englanniksi kultainen suihku? Tai kiinalaisessa nimeltään Fu King Chinese? Samaan kategoriaan lyödään vielä sushiravintola Fuk Mi. Listan kokosi Brandings-sivusto.