Isä sai tarpeekseen tyttären sotkuista – tätä opetusta tytär ei unohda koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäisten huoneet saattavat aiheuttaa vanhemmille harmaita hiuksia niiden epäsiisteyden vuoksi. Asiassa ollaan usein pattitilanteessa siksi, että äiti tai isä ei suostu siivoamaan nuoren aikuisen sotkuja, eikä teiniä itseään kiinnosta minkälaisessa läävässä aikaansa viettää.

YouTube
YouTube

Georgiassa asuva teini nimeltään Haley on nyt saanut kokea karvaasti vanhempiensa kyllästymisen neitokaisen epäsiisteyteen. Tytön järjestelmällisyyteen tottunut sotilasisä siirsi kaikki neitokaisen huoneen kalusteet perheen omakotitalon etupihalle autotallin eteen.

WSAV-paikalliskanavan mukaan tomera isä kirjoitti tavaroiden yhteyteen kyltin, jossa luki: ”Haleyn huone on muutettu etupihalle. Siivoa seuraavalla kerralla.” Mies kuitenkin tunnusti, että oli palkannut maalarin maalaamaan tyttärensä huoneen uusiksi, mutta samalla tahtoi tehdä jekun teinille.