Kaikkien aikojen ysärifestari Helsinkiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun musiikki on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan sitten varsinaisen 1990-luvun, ja silloiset hittiyhtyeet kiertävät maailmaa ahkerasti. Helsingissä järjestetään elokuussa Suomen suurin ysärimusiikin tapahtuma sitten Rantarock-festivaalien.

Helsingin Suvilahdessa 29. – 30. elokuuta nousevat lavalle muun muassa Dr Alban, Bad Boys Blue, E-Type, Pandora, Basic Element, Mr. President, Sash, E-Rotic, Alexia, Capella, Rednex, Captain Hollywood, Gunther ja Modern Talking -yhtyeen Thomas Anders. Lisäksi kotimaisina tähtinä nähdään Waldo’s People, Hausmylly, Aikakone, Cat Cat ja DJ Matti Airaksinen. Lisää kansainvälisiä tähtiä julkistetaan lähiaikoina.

Ensi elokuussa järjestettävä tapahtuma on jatkoa viime vuonna Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetylle We Love The 90’s –tapahtumalle, joka oli loppuunmyyty. Ysärimusiikin suosion kiteytti YleX-kanavalla huippusuosittua Parasta ennen -ohjelmaa isännöivä Matti Airaksinen.

– Onhan ysäri tosi mahtavaa! Se on helppo määritellä ja sitä on hirveen helppo fanittaa. Nostalgian voima on mielettömän vahva! 2000-luvun ensimmäistä vuosikymmentä ei pysty määrittelemään oikein millään, mutta ysäri on ysärii, se on helppo määritellä

Stara on vahvasti mukana tapahtumassa, jossa yhden päivän STARA VIP -passi maksaa 91,50 euroa ja kahden päivän STARA VIP -passi maksaa 146,50 euroa. Tavallinen kahden päivän lippu maksaa 80,50 euroa. Lipunmyynti alkaa perjantaina 11. huhtikuuta. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.