Kanadassa lanseerattiin kannabispizza

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin erikoisesta tapauksesta, jossa losangelesilainen vanhus ja hänen lapsenpsensa nauttivat vahingossa kannabiksella terästettyä pizzaa. Kannabis oli epäilemättä päätynyt ruokaan laittomasti, mutta eräästä kanadalaisesta ravintolasta sillä terästettyä pizzaa saa nyt laillisesti.

Vancouverin Mega ILL-ravintola tarjoilee pizzaa, jonka juusto sisältää THC-pitoisuudeltaan erittäin vahvaa kannabisvoita. Asiakkaat voivat myös polttaa paikan päällä omia kannabissavukkeitaan. Marijuanapizzaa nauttiakseen asiakkailla täytyy kuitenkin olla lääkekannabiksen oston salliva kortti ja vähintään 18 vuotta ikää.

– Kaupungissa on jo illanviettopaikkoja, joissa kannabista voi polttaa esimerkiksi vaporisaattorila. Ajattelin, että miksi sitä ei yhdistäisi pizzaan? Mega ILL-ravintolan omistaja Mark Klokeid selventää CTV News -kanavalle.

Huffington Post -lehden mukaan Mark Klokeid on itse sairastanut syöpää, ja hän käyttää lääkekannabista. Pizzeria avattiin joulukuussa, ja ravintola on ollut runsaasti esillä mediassa siitä lähtien. Tarjoiltavia pizzoja kuvaillaan laadukkaiksi, ja niiden valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat luomua.