Hämmentävä video: Näin paljon sosiaalinen media paljastaa ihmisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni jakaa erittäin yksityistäkin tietoa itsestään sosiaalisessa mediassa. Tuore video osoittaa, että pelkän Facebook- tai Instagram-tilin silmäily saattaa paljastaa ihmisestä jo erittäin paljon. Asian ymmärtää ehkä vasta tietojen tullessa ventovieraan suusta.

YouTube
YouTube

Ammattikeppostelija Jack Vale on aiemminkin julkaissut videon, jossa hän hämmästytti ihmisiä yksityiskohtaisella tiedolla näiden elämästä. Nyt mies nähdään tuoreella, vastaavaan ideaan perustuvalla Youtube-videolla. Mies kiertää tavallisten kaduntallaajien keskuudessa ”arvaten” oikein asioita heidän elämästään.

Nykyaikana ei tarvitse olla selvännäkijä saadakseen tietää yksityiskohtaisiakin asioita muiden ihmisten elämästä. Kannattaa siis jatkossa miettiä kahdesti, mitä itsestään paljastaa sosiaalisessa mediassa.