Papparainen kuuli kaupassa discohitin – et usko mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä ilakoitiin hiljattain Vanilla Icen klassikkohitti Ice Ice Babyn tahtiin tanssineesta mummosta. Rytmissä liikehtinyt vanhus sai hymyn monen huulille. Nyt vuoronsa saa legendaarisen disco-kappaleen tahdissa tanssiva pappa nimeltään Big John.

YouTube
YouTube

Videolla tanssiva mies on nimesä veroinen, sillä häneltä löytyy vartalonmittaa peräti 193 senttimetrin verran. Ikää Big Johnille on kertynyt jo 78 vuotta, mutta tämä ei tunnu vanhusta haittaavan. Taustalla soi Bee Gees -yhtyeen vuonna 1977 julkaistu klassikkohitti Stayin’ Alive, jonka tahdissa on suorastaan pakko esittää oman elämänsä John Travoltaa. Niin tekee myös Big John.

Suosittuja takavuosien hittejä saatetaan toisinaan varioida uuteen muotoon. Big Johnin tanssiman kappaleen kertosäettä on lainattu esimerkiksi muutamaan 90-luvun trance- ja dance-biisiin vuosien saatossa. Kappale on levytetty myös suomeksi vuonna 1978 ja sen esitti Fredi nimellä Elää mä sain.