Haastattelu päättyi todella yllättäen – mies teki jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisreporttereiden tehtävänä on mennä sinne missä tapahtuu. Toisinaan he joutuvat kiperiin tai yllättäviin tilanteisiin ja etenkin live-lähetykset luovat jännittävää lisämaustetta kuvaustilanteisiin.

YouTube
YouTube

Nyt Arabic Tv -televisiokanavan uutiset on näyttänyt huikean keinon päättää haastattelu. Egyptin tilanne puhuttaa koko maailmaa. Maa ajautui viime vuonna kaaokseen, kun sotilashallinto murskasi islamistipresidentti Muhammed Mursin hallinnon. Kun televisiokanava haastatteli paikallista miestä ja hänen mielipiteitään vallitsevaan tilanteeseen liittyen, saivat vastaanottimien ääressä istuneet televisionkatsojat nähdä todella yllättävän liikkeen.

Mies nimittäin huomasi kesken haastattelun, että hänen bussinsa ajoi sattumalta ohi. Hän hyvästeli toimittajan ja juoksi julkisen kulkuneuvon kiinni. Egyptiläinen hyppäsi liikkuvan linja-auton sivuovesta sisään kuin orava koloonsa.