Harrison Ford järkyttyi käsittämättömästä taikatempusta: ”Painu vi**uun talostani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harrison Ford kuuluu tunnetuimpiin Hollywoodin pitkän linjan näyttelijöihin. Forbes-talouslehden vuonna 2006 tekemän tutkimuksen mukaan Harrison Ford oli tuolloin maailman rikkain näyttelijä. Sittemmin tili on paisunut entisestään uusien elokuvaroolien myötä.

YouTube
YouTube

Indiana Jones ja Star Wars -elokuvistakin tuttu tähti on nyt kutsunut taikuri ja illusionisti David Blainen kotiinsa, mutta vierailu päättyi silminnähden järkyttyneisiin tunnelmiin. Blaine teki Fordille nimittäin taikatempun, jonka tuloksesta näyttelijälegenda oli selvästi järkyttynyt. Lopulta Ford komensi Blainen ulos kotoaan melko tylyin sanakääntein. Videosta kertoi eilen Kesä!-verkkosivusto.

Harrison Ford avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. Indiana Jones -elokuvien tähti ja Ally McBeal -televisiosarjan tähti ovat seurustelleet Hollywoodin mittapuussa pitkään ja heillä on yhteinen adoptoitu lapsi.