Marc Jacobs etsii uusia malleja Instagramista! Tässä ehdokkaita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vielä muutama vuosikymmen sitten olisi pidetty turhamaisena napsia itsestään valokuvia. Samaa voi ajatella edelleen, mutta silti suurin osa sosiaalisen median käyttäjistä ottaa jopa päivittäin selifieitä, eli omakuvia nettiin. Nyt omakuvamalleille on avautunut elämänsä tilaisuus.

Huippubrändi Marc by Marc Jacobs etsii nyt kasvoja uuden vaatemallistonsa mainoksiin ja suurin osa hausta tehdään Twitterin ja Instagramin kautta. Mallilupaukset voivat osallistua valintaprosessiin liittämättä kuvaan #castmemarc-hashtagin. Toivotaan, että malliksi nousee myös suomalaisia kasvoja.

Kuvia voi julkaista 9. huhtikuuta saakka ja mallin tulee päästä kuvauksiin 30.4.–1.5. New Yorkiin. Lisäksi valituksi tulleen mallin täytyy olla yli 18 vuotta. Internetistä bongaamisen ilmiö ei sinänsä ole uusi, sillä muun muassa YouTube on toiminut monen artistin ponnahduslautana uran luomisvaiheessa. Alla näet tämän hetken ehdokkaita.