Nainen, lopeta esittäminen – jos et ole aidosti cool

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyään on muotia olla erilainen, vaikka todellisuudessa kaikki ovat erilaisuutensa takia samanlaisia. Etenkin naiset vakuuttelevat itselleen olevansa jotain hyvin spesiaalia, vaikka tavallisuus saattaa olla jopa tarua kiehtovampaa. Väkisin teennäiset ihmiset ovat sitä paitsi hyvin raskaita.

YouTube
YouTube

College Humor -ryhmä on ansioitunut näpäyttämään valtaväestöä humoristisilla videoillaan. Nyt heidän kynsiinsä pääsevät pahaa ja erilaista tyttöä esittävät neitokaiset, jotka oikeasti voidaan suvereenisti laskea perusnaisten kastiin. Ei riitä, että itselleen hokee: ”Oh my God, mä oon niin cool”, jos aidosti viileiden tyyppien silmissä näyttää lähinnä naurettavalta.

Peruspissis vääntää mukamageesti slangisanoja ja päivittelee toisten ihmisten ulkonäköä samalla, kun pitää itseään lahjana muotimaailmalle. Lisäksi hän tekee kaikesta keksimästään numeron, oli sitten kyse ruokavaliosta, kauneustrendistä tai some-ilmiöstä – vaikka oikeasti hän vain matkii muita ja kulkee valtavirran aalloissa.