Pontiacin tuuletusaukko kuin suihkumoottori – tällaista harvoin näkee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä yksinkertaiset asiat hymyilyttävät ja naurattavat parhaiten. Ansioikkaimmat YouTube-videot ovat sellaisia, joissa tehdään jotain arkipäiväistä, mutta yllättävällä tavalla tai hauskalla piilomerkityksellä varustettuna. Nyt valokeilaan nousee auton tuuletin.

YouTube
YouTube

John Kickey on ladannut nettiin videon Pontiac Grand Aminsa tuulettimesta, jolla tuntuu olevan oma sielunelämä. Yksi tuuletinaukoista nimittäin ottaa ilmavirrasta vauhtia ja aloittaa hirmuisen karusellin akselinsa ympäri. Tarina ei kerro, miten mies on ominaisuuden alun perin keksinyt, mutta ilmeisesti pyörivä kapistus herättää huvittuneisuutta monissa.

Tuuletinaukko näyttää tulevan hulluksi, kun ilmavirran voimakkuutta lisätään. Video kestää yli 1,5 minuuttia ja silti sen jaksaa katsoa alusta loppuun. Niin on jaksanut myös lähes 1,4 miljoonaa muuta katsojaa yhden viikon aikana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.