Raju kissavideo – tähän ei uskaltaisi mennä väliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat voivat mouruta, maukua tai sähistä ja murista. Sen lisäksi kissoilla on kyky pitää ulisevaa ääntä, joka muistuttaa ennemmin avaruuskieltä kuin tavallisesta lemmikkieläimestä lähtevää ääntelyä. Etenkin peloissaan oleva kissa kuulostaa perin kummalliselta.

YouTube
YouTube

Kissat suhtautuvat yleensä lajitovereihinsa pienoisella varauksella. Useimmiten verkkovideot keskittyvät vain kissojen suloisuuden esittelyyn, mutta nyt nähdään kissatappelu eläimen perspektiivistä kuvattuna. Raaka ulvominen ja muriseminen kuulostavat pelottavilta ja taltiointi muuttuu loppua kohden kuin painajaiselokuvaksi.

Kissat saattavat mongertaa sylki suupielistä räiskyen etenkin toisen kissan kohdatessaan. Reviiriään puolustavat kissat joutuvat toisinaan painimaan keskenään ja terävillä kynsillä voi saada hyvin ikävää jälkeä aikaiseksi.