Teini jumiutui kaivoon – ohikulkijat nauroivat ja ottivat kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännykkä on nykyisin monien ihmisten tärkein yksittäinen väline, koska sillä voidaan sekä surffailla netissä että pitää yhteyttä muihin ihmisiin. Nyt eräs teini-ikäinen tyttö on jäänyt jumiin kaivoon yrittäessään pelastaa sinne pudonnutta iPhoneaan.

Doverilainen Ella Birchenough pudotti vahingossa puhelimensa kaivoon, josta hän yritti sitä pelastaa. Hän nosti kaivonkannen ja yritti mennä sisään, mutta kaivon aukko olikin liian pieni ja teinityttö jäi jumiin. Silminnäkijät huomasivat mitä oli tapahtumassa, mutta tyytyivät ensin nauramaan ja kuvaamaan tilannetta omilla kännyköillään.

Jopa tytön oma äiti nauroi katketakseen ja otti kuvia ennen kuin soitti hätäkeskukseen. Lopulta paikalle hälytettiin palokunta, joka pelasti Ellan pinteestä. Puhelimen kohtalosta ei ole tietoa, Kent Online raportoi.