Jättimäinen David Hasselhoff on melkoinen näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat ihmiset tuntevat David Hasselhoffin Baywatch-sarjan hengenpelastajana ja Ritari Ässä-sarjassa K.I.T.T.-autolla hurjastelevana päähenkilönä. Monet muistanevat miehen myös kännihuuruisesta hampurilaisvideosta, joka herätti internetissä kohua muutamia vuosia sitten.

Splash
Splash

Nyt tähden varakkaalla fanilla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia kotiinsa jättiläismäinen David Hasselhoff Baywatchista tunnetuissa punaisissa uimahousuissaan. Lähes viisimetristä, pyörillä liikuteltavaa Hasselhoffia käytettiin vuonna 2004 ilmestyneessä Paavo Pesusieni -elokuvassa.

Hämmentävä esine myydään huutokauppayhtiö Julien’s Auctionsin toimesta, ja sen kauppahinnan arvioidaan nousevan yli 15.000 euroon. 11. ja 12. huhtikuuta suoritettavassa huutokaupassa tullaan myymään myös muita 61-vuotiaalle näyttelijälle kuuluneita esineitä. Huutokauppa on osa Julien’s Auctionsin sarjaa, jossa kaupitellaan Hollywoodin legendojen luovuttamaa omaisuutta.

Splash
Splash
Splash
Splash