40-vuotias Kate Moss bikineissä – tältä näyttää ilman photoshopia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Kate Moss vietti äskettäin 40-vuotissyntymäpäiviään. Tähti juhli ikääntymistään näyttävästi miljonääri Richard Bransonin Karibialla sijaitsevalla Necker-saarella. Bileissä nähtiin lukuisia mallin julkkiskavereita, kuten Sadie Frost, Fran Cutler ja Annabelle Nielson.

Splash
Splash

Ikääntyminen ei ole hidastanut Kate Mossin tahtia esiintyä paljastavissa vaatteissa julkisuudessa. Nyt mallikaunotar on kuvattu brasilialaisella hotellilla. Bikineihin sonnustautunut Moss nähtiin nauttimassa savukkeesta ja puhumassa puhelimeen hotellin terassilla.

Äskettäin Kate Moss nähtiin eroottisen synkissä mainoskuvissa, kun huippumalli poseerasi Alexander MCQueen -muotimerkin mainoksessa. Otosten esikuvana toimi 1960-luvun sarjamurhaajaelokuva Peeping Tom. Moss on naimisissa 45-vuotiaan rokkari Jamie Hincen kanssa. Mies tunnetaan The Kills -yhtyeestä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash