Katy Perry ei päässyt exästä yli – joutui turvautumaan hypnoosiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Katy Perry ottaa eron miehistä yleensä aikatauluongelmien takia. Etenkin rakkaussuhde muusikko John Mayerin kanssa on ollut on-off -tilassa jo pitkään molempien työkiireiden takia. Parin suuret riidat johtivat jälleen eroon.

Laulajattaren kerrotaan nyt olevan murtuneempi kuin koskaan aiemmin eromisen takia. Vaikka aiemmin kerrottiin, että eron syynä olivat työkiireet, on todellisuudessa syynä John Mayerin pettäminen. Nyt Perry on turvautunut hypnoterapiaan unohtaakseen rakkautensa. Nainen taistelee lähipiirin mukaan jatkuvasti ikävän tunteita vastaan, sillä hän oli jo ehtinyt astua mielessään vihille Mayerin kanssa, Grazia-lehti kertoo.

Katy Perry ja John Mayer näyttivät taannoin umpirakastuneilta ja monet ajattelivat heidän vihdoinkin vakiintuneen pysyvästi. Nyt Perry on aikeissa aloittaa uuden startin elämässään ja hän muun muassa tyhjensi kotinsa miehen tavaroista. Pari teki taannoin yhteisen Who You Love -kappaleen Mayerin Paradise Valley -levylle.