Uusi vuvuzela vaihtaa televisiokanavan automaattisesti jalkapallolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille ihmisille vuoden 2010 jalkapallon MM-kilpailuista jäi mieleen lähinnä ärsyttävän kuuloinen vuvuzela-torvi, jonka piinaava ääni kaikui jokaisesta vastaanottimesta kuukauden ajan. Nyt vuvuzela on tekemässä paluuta aivan uudenlaisessa muodossa.

YouTube
YouTube

Urheilukanava beIN SPORTS väittää luoneensa erikoislaatuisen vuvuzelan juurikin jalkapallon MM-kilpailujen seuraamista aikoville. Game Changer -vuvuzelaan puhaltamalla minkä tahansa televisiovastaanottimen kanavan pitäisi nimittäin vaihtua jalkapalloa esittävälle taajuudelle.

Tämäkään vuvuzela ei siis varmasti vetoa niihin ihmisiin, joita tulevat jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut eivät innosta. Jää jokseenkin epäselväksi, onko Game Changer todellinen keksintö vai pelkkä vitsi.