Kim Kardashian rannalla Thaimaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West suuntaavat pian avioliiton satamaan astelemalla alttarille Pariisissa. Häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan, mutta silti West olettaa vieraiden osallistuvan ennemmin parin hääjuhliin. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.

Kim Kardashian on ehtinyt häihin valmistautuessaankin vielä poseerata näyttävissä kuvissa. Taannoin realitykaunotar nähtiin esittelemässä kuuluisia kurvejaan sinisissä bikineissä Thaimaassa sijaitsevalla rannalla. Kimin ystävätär otti tähdestä valokuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Kim Kardashian on toivonut hääjuhlasta pientä ja intiimiä tapahtumaa. Kanye West on kiikuttanut assistenteilleen 600 nimen vieraslistan. Kutsuvieraina ovat Jay Z:n ja Beyoncen lisäksi muun muassa Jamie Foxx, Oprah Winfrey ja Karl Lagerfeld. Mies on aikeissa kutsua myös Nelson Mandelan leskirouva Winnie Mandelan sekä Euroopan ja Lähi-Idän kuninkaalliset.