Macaulay Culkin tahtoo vihille ennen Mila Kunisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin seurusteli lähes kymmenen vuoden ajan Hollywood-kaunotar Mila Kunisin kanssa, mutta he erosivat pari vuotta sitten ystävinä. Mila Kunisin avioitumisuutiset Ashton Kutcherin kanssa ovat nyt saaneet miehen kiireiseksi.

Macaulay Culkin tahtoo nimittäin astella vihille saippuaoopperatähti Jordan Lane Pricen kanssa ennen Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin häitä. National Enquirer -lehden mukaan pari on umpirakastunut ja he saattavat sanoa tahdon jo ennen kesää. Omituisen tilanteesta tekee se, että 33-vuotias narkkarinäyttelijä tuntuu haluavan väkisin naimisiin ennen exänsä häitä.

Entisen lapsitähden on kerrottu lopettaneen heroiinin käytön. Macaulay Culkin on kuitenkin korvannut entisen riippuvuuden toisella päihteellä, sillä tähti on huumeiden lopettamisen jälkeen alkanut tupakoida entistä runsaammin.

Näyttelijän kerrotaan polttavan jopa 60 savuketta päivässä. Macaulay Culkin pidätettiin vuonna 2004, kun hänen hallustaan löytyi marihuanaa ja rauhoittavia lääkkeitä. Hänen yli kahden miljoonan dollarin arvoisen Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on huhuttu olevan tähden yksityinen ”huumeluola”.